Η πρόεδρος της Olympico Vision, καλωσορίζει τον κο Héctor Julio Tresalet ως Εθελοντή Πρεσβευτή του Οράματος της Olympico Vision στην Λατινική Αμερική. Ο Héctor Julio Tresalet σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Universidad Nacional del Sur και είναι Υπεύθυνος του Τμήματος Νέων Επιχειρήσεων της FENPAC – Fénix Patagónica Constructora S.A. Ο Hector έχει μεγάλη εμπειρία με αποδεδειγμένο επαγγελματικό εργασιακό ιστορικό, στον κατασκευαστικό κλάδο. Ειδικός στη Διαπραγμάτευση και στον Στρατηγικό Σχεδιασμό, είναι Επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός με ισχυρή γνώση των μέσων και της επικοινωνίας, με εξειδίκευση στην Οδοποιία και την Κατασκευή, εκπαιδευμένος στο Universidad Nacional del Sur.

Ως πρεσβευτής μας, o Hector ορμώμενος από την μεγάλη του αγάπη για καθετί Ελληνικό και παθιασμένος από την πρώτη στιγμή με το όραμά μας σχετικά με την Μόνιμη Διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική διοργανώτρια Χώρα/Πόλη κάθε φορά, βοηθά την Olympico Vision να προωθήσει το έργο και το μήνυμά της στο Μεξικό, την Κολομβία, την Χιλή, την Αργεντινή, Ουρουγουάη, Περού, Βολιβία, Παραγουάη, μεταλαμπαδεύοντας το όραμά μας στην εκεί ομογένεια και όχι μόνο με το μότο «Όποτε είμαστε ενωμένοι μεγαλουργούμε»

Ο Hector θέλει να εμπνεύσει πολλούς άλλους στην περιοχή να ασχοληθούν με το όραμα της Olympico Vision, καθώς και να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και δράσεις, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος.
«Από την Αργεντινή συμμετέχω στη μεγάλη πρωτοβουλία Olympico Vision, για να στηρίξω έναν τόσο ευγενή και δίκαιο ελληνικό σκοπό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα που τους έδωσε την καταγωγή, υποστηρίζω ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με μια διοργανώτρια χώρα/πόλη κάθε φορά.»
Héctor Julio Tresalet

hjtresalet.olympicovision@gmail.com